Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:30 | 10/03/2019
Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας "έφυγε" από τη ζωή σαν ήρωας όταν επέτρεψε σε κακοποιούς που ακολουθούσαν αυτόν και την οικογένειά του με δύο αυτοκίνητα, να τον πυροβολήσουν για να σώσει τις ζωές της συζύγου του και δύο παιδιών.
 
Ο Αντριάν Μάτσουτοτο (33), ο οποίος ήταν ο δεύτερος Διοικητής της δημοτικής αστυνομίας στο Ciudad Juárez στο βόρειο μεξικανικό κράτος Τσιουάουα, βρισκόταν στο αυτοκίνητο με την οικογένειά του, όταν διαπίστωσε ότι γύρω τους υπήρχαν δύο ύποπτα οχήματα.
 
[custom:google-ads]
 
Ο αστυνομικός, ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει απειλές θανάτου από εγκληματικές συμπράξεις, λέγεται ότι βγήκε από το αυτοκίνητό του και περπάτησε μερικά βήματα μακριά από αυτό, ώστε οι ένοπλοι στα οχήματα να μην πυροβολήσουν την οικογένειά του.
 
Πέθανε αμέσως από το χαλάζι σφαιρών που ακολούθησε. Στο σκηνικό βρέθηκαν πάνω από 50 σφαίρες.
 
Οι μάρτυρες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ότι η σύζυγος του θύματος και τα παιδιά του έσπευσαν στο πλευρό του μόλις οι εγκληματίες είχαν φύγει, αλλά δεν μπορούσαν να τον σώσουν.
 
Το σκηνικό έλαβε χώρα κοντά στην έδρα της ομοσπονδιακής αστυνομίας στην πόλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική προσφορά για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας από την Garage Motor Service

 
Σύμφωνα με αναφορές, ο αστυνομικός είχε σκοτώσει μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης σε πρόσφατη αντιπαράθεση και η ομάδα ήθελε εκδίκηση.
 
Ο Matsumoto ήταν επικεφαλής της ομάδας πληροφοριών του Υπουργού Δημόσιας Ασφάλειας της πόλης και έλαβε πολλά βραβεία για σπουδές στο Intelligence και συμμετοχή σε εξειδικευμένες μονάδες Swat.
 
Δεκάδες αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στην κηδεία του, η οποία έλαβε χώρα υπό ισχυρή αστυνομική προστασία.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis