Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:00 | 21/10/2018

Ένας αστυνομικός τράβηξε πιστόλι σε ένα 11χρονο αγόρι που κουβαλούσε μια ρέπλικα, αλλά σημασία έχει αυτό που ακολούθησε.

Ο αστυνομικός του Columbus σώζει μια ζωή

Ο αξιωματικός Peter Casuccio της Αστυνομίας του Οχάιο, πήρε ένα σήμα την 13η Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ.

Κατά την άφιξή του στο σημείο, ο Casuccio είδε δύο νέους άντρες - ηλικίας 11 και 13 ετών όπως αποδείχθηκε αργότερα. Ο 11χρονος κουβαλούσε μαζί του την ρέπλικα οπότε ο αστυνομικός τράβηξε το όπλο προετοιμαζόμενος για τα χειρότερα και προέβη σε έλεγχο υψηλού κινδύνου. Το αγόρι πανικοβλήθηκε και τράβηξε το όπλο από τη ζώνη του, και στη συνέχεια το πέταξε στο έδαφος. Όταν το όπλο χτύπησε στο έδαφος, τότε ο Casuccio συνειδητοποίησε ότι ήταν ρέπλικα.

Ο Casuccio είδε το περιστατικό ως ένα πολύτιμο μάθημα ζωής. Μίλησε στα αγόρια και τους προειδοποίησε πόσο επικίνδυνη ήταν η κατάσταση και πόσο άσχημη κατάληξη θα μπορούσε να είχε η αντίδρασή τους.
 


"Ήμουν στο στρατό. Υπηρέτησα σε ξένα μέτωπα. Είμαι αστυνομικός. Έπρεπε να κάνω πράγματα που ελπίζω ότι η γενιά σου δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνει ", λέει ο Casuccio στο βίντεο. "Τούτου λεχθέντος, το τελευταίο πράγμα που θέλω ποτέ να κάνω είναι να πυροβολήσω έναν 11χρονο».

"Θα μπορούσα να σε σκοτώσω. Θέλω να το σκεφτείς αυτό το βράδυ πριν κοιμηθεί", συνεχίζει. "Θα μπορούσατε να είχατε χαθεί".

Ο Κασούτσιο εμφανίστηκε στο CNN την Τετάρτη για να συζητήσει περαιτέρω το περιστατικό. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του παρακάτω.

Πηγή: tactical-life.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis