Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:48 | 26/12/2019
Η αστυνομία στην Gold Coast έλαβε ένα "δώρο Χριστουγέννων" από μια οικογένεια που τους δάνεισε το τζετ σκι για να καταφέρουν να συλλάβουν έναν ύποπτο οδηγό σκάφους.

[custom:google-ads]

Πολλές κλήσεις έγιναν λίγο πριν από τις 6 π.μ. κατά μήκος του ποταμού Nerang για έναν άνδρα οδηγό σε ένα μικρό σκάφος, που οδηγούσε επικίνδυνα και συμπεριφερόταν άσχημα.
 
Η αστυνομία Queensland δήλωσε στο AAP ότι οι αστυνομικοί πέρασαν πάνω από μία ώρα στις όχθες του ποταμού προσπαθώντας να οδηγήσουν τον οδηγό του σκάφους μέχρι την ακτή.
Όταν άρχισε όμως να οδηγεί επικίνδυνα μέσω των καναλιών του Broadbeach Waters, νότια του Surfers Paradise, η αστυνομία δέχτηκε την προσφορά από μια οικογένεια να χρησιμοποιήσει το τζετ σκι της για να κυνηγήσει το σκάφος.
Μετά από μια σύντομη αναζήτηση μέσω των καναλιών, ο αστυνομικός που οδηγούσε το τζετ σκι ήταν σε θέση να καθοδηγήσει τον οδηγό στην ακτή όπου τον περίμεναν οι υπόλοιποι αστυνομικοί.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 46χρονο άνδρα του Broadbeach Waters, ο οποίος δήθεν είχε ναρκωτικά στη βάρκα όταν τον πιάστηκε.
Τα υποτιθέμενα ναρκωτικά έχουν ληφθεί από την αστυνομία για ανάλυση.
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το ευφάνταστο χριστουγεννιάτικο μήνυμα πινακίδας που τοποθέτησε η αστυνομία της Μασαχουσέτης στους δρόμους

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis