Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 07/03/2020
Διεξάγεται έρευνα για αστυνομικό του Ντιτρόιτ που δεν ανταποκρίθηκε σε περιστατικό όπου είχε πυροβοληθεί συνάδελφός του. Ένας αστυνομικός  σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, απαντώντας σε μια κλήση για περιστατικό βίας σε σπίτι, ενώ ο συνάδελφός του βρισκόταν κοντά.

[custom:google-ads]

Ο αρχηγός της αστυνομίας Τζέιμς Κρέιγκ δήλωσε ότι ο συνάδελφος του «καθόταν στο περιπολικό του ένα τετράγωνο μακριά, ενώ άκουσε στον ασύρματο ότι κάποιος αστυνομικός είχε πυροβοληθεί».
 
Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εσωτερικών υποθέσεων σχετικά με τη συμπεριφορά του αστυνομικού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Detroit News.
 
"Ήταν σαφές σε όλους όσους εξέτασαν το βίντεο ότι ο αστυνομικός δεν έκανε καμία προσπάθεια να φτάσει στη σκηνή και να βοηθήσει", δήλωσε ο Craig. "Η απάντησή του ήταν ότι καθόταν στο περιπολικό ένα τετράγωνο μακριά περιμένοντας να δει αν ο ύποπτος θα το έσκαγε. Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο όταν υπάρχει τραυματισμένος αστυνομικός. Όφειλε να τον έχει βοηθήσει. Ήταν κίνηση δειλίας. "
 
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει αρνητικό ιστορικό συμπεριφοράς μιας που πριν πέντε χρόνια παραλίγο να χάσει τη δουλειά του εξαιτίας ενός άλλου περιστατικού, όπου είχε επιδείξει δειλία.
 
Η έρευνα για τη συμπεριφορά του συνεχίζεται.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis