Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:28 | 23/08/2019

Στα τέλη Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών, μετά τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και ο Θεόδωρος Τσάτσαρης τοποθετήθηκε στη Ζάκυνθο ως Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού. Ο κ. Τσάτσαρης ανέλαβε τα καθήκοντά του πρόσφατα και αφού ενημερώθηκε για τις συνθήκες στο νησί, τονίζει ότι στόχος του είναι η εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση – καθώς είναι και στις προτεραιότητες του Αρχηγείου – στην πάταξη της μικροεγκληματικότητας και στη βελτίωση της ποιότητας των κατοίκων του νησιού μέσα από την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Οι έλεγχοι έχουν αυξηθεί σημαντικά στους δρόμους του νησιού με κύριο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. να είναι η τήρηση του Κ.Ο.Κ. από όλους τους Ζακυνθινούς και τους επισκέπτες. Άλλωστε ήδη ο κ. Τσάτσαρης έχει διαπιστώσει τις προβληματικές συνθήκες στην πόλη και επιθυμεί να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία των οδηγών. Μάλιστα, ένα φαινόμενο που ενοχλεί κάθε συμπολίτη μας και είναι συχνό στην πόλη είναι οι παράνομες σταθμεύσεις σε ράμπες για τα ΑμεΑ!

Μεγάλο βάρος πέφτει και στις τουριστικές περιοχές. Όσο όμως η σεζόν βαίνει προς το τέλος της, η ΕΛ.ΑΣ. θα εντείνει τους ελέγχους στο κέντρο και στα χωριά. Η πάταξη της μικροεγκληματικότητας (κλοπές κ.ά.) είναι βασικός στόχος για τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή.

Ο κ. Τσάτσαρης τοποθετήθηκε στη Ζάκυνθο ως Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει στην Ασφάλεια Αττικής, στην Τροχαία Πειραιά και ως υπαστυνόμος στην Ιτέα Φωκίδος.

Στη συνέχεια, υπηρέτησε στην Πάτρα. Αρκετά χρόνια ήταν προσωπάρχης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας στο Α’ Α.Τ. Πατρών και στη συνέχεια, υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας (ως βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας).

imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis