Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:50 | 17/07/2019

Στη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συνομήλικης συζύγου του προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικού εν αποστρατεία και συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και για ενδοοικογενειακή βία.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημβρινές ώρες χθες (16-07-2019), στην περιοχή των Αμπελοκήπων, ο 53χρονος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με χρήση τσεκουριού, τραυμάτισε στο κεφάλι την 53χρονη αλλοδαπή σύζυγό του και αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο.

Την προσπάθειά του αυτή ανέκοψε εν αποστρατεία αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή, με τη βοήθεια τριών πολιτών και ο δράστης ακινητοποιήθηκε για να παραληφθεί από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Η παθούσα που έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis