Αστυνομικός εκτος υπηρεσίας έδωσε τη λύση - “Συνέλαβε” φίδι που βρισκόταν σε αυτοκίνητο πολίτη

ΚΟΖΑΝΗ
Αστυνομικός εκτος υπηρεσίας έδωσε τη λύση - “Συνέλαβε” φίδι που βρισκόταν σε αυτοκίνητο πολίτη

– Αστυνομικός της Ομάδας Δίας Κοζάνης “συνέλαβε” φίδι που βρισκόταν σε αυτοκίνητο πολίτη.
– Κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πρωτοφανές περιστατικό και μάλιστα ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η Αστυνομία Κοζάνης κλήθηκε από πολίτη να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό, το οποίο δεν άπτεται της ιδιότητας της, όμως παρ’ ολα αυτά, Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και γνώριζε πως να διαχειριστεί τέτοιου είδους συμβάντα, έδωσε τη λύση σε χρόνο που ενδεχομένως να ήταν πολύτιμος τους ιδιοκτήτες του οχήματος.

Κάτοικος της περιοχής είδε το φίδι στο αυτοκίνητο του γείτονα του, τον οποίο ενημέρωσε και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία.

Χωρίς δεύτερη σκέψη Αστυνομικός της Ομάδας Δίας, “συνέλαβε” το φίδι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο αρκετές ημέρες και στη συνέχεια το απελευθέρωσε στο φυσικό του περιβάλλον.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος θέλησε να δηλώσει δημόσια τις ευχαριστίες προς τους Αστυνομικούς της Ομάδας Δίας Κοζάνης και πολύ περισσότερο στον Αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, για την ανθρώπινη συμπεριφορά την οποία επέδειξε, σε ένα ζήτημα που δεν ήταν στις αρμοδιότητας του, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούσε να είχε αρνητικές συνέπειες, αν συνυπολογίσει κανείς ότι καθημερινά μετακινούσαν τα παιδιά τους για τις δραστηριότητες τους.

Για την επιχείρηση του απεγκλωβισμού του φιδιού, αλλά και για την απελευθέρωσή του, στήθηκε μία ολόκληρη επιχείρηση στην οποία χρειάστηκε να παρέμβει μηχανικός οχημάτων, προκειμένου να λύσει τη μηχανή του αυτοκινήτου και να υποδείξει το ακριβές σημείο στο οποίο κρυβόταν το φίδι.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR με την απελευθέρωση του φιδιού στο φυσικό του περιβάλλον, σε περιοχή εκτός της Κοζάνης: