Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 15/04/2018

 

Χειροπέδες σε ανήλικο διαρρήκτη τον οποίον καταδίωξε στους δρόμους των Μεγάρων έβαλε ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στα Μέγαρα.

Ο αστυνομικός όχι μόνο δεν αδιαφόρησε στην έκκληση ενός πολίτη όταν πήγε να αφήσει το όχημα του καθώς είχε ολοκληρωθεί η υπηρεσία του, αλλά τον ακολούθησε και ανάγκασε δυο Ρομά που είχαν εισβάλει σε σπίτι να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, όλα εξελίχθηκαν στα Μέγαρα στις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ήταν η στιγμή που ο αστυνομικός είχε φτάσει σε χώρο στάθμευσης οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ και ένας πολίτης τον κάλεσε να τον βοηθήσει καθώς διαπίστωσε πως δυο άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του.

Ο αστυνομικός χωρίς δεύτερη σκέψη και με αυτοθυσία, παρότι θα μπορούσε να ενημερώσει την υπηρεσία του και να πάνε άλλοι συνάδελφοί του στο σημείο, ακολούθησε τον πολίτη στο σπίτι του.

[custom:google-ads]

Αμέσως φώναξε στους δυο διαρρήκτες να βγουν από το σπίτι και να παραδοθούν.

Οι δράστες βγήκαν από το μπαλκόνι του σπιτιού και ξεκίνησαν να τρέχουν. Ο αστυνομικός τους κυνήγησε και κατάφερε να συλλάβει έναν 17χρονο Ρομά, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει. Πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο της σύλληψης του ανήλικου διαρρήκτη χειροκρότησαν και συνεχάρηκαν τον αστυνομικό για την αξιέπαινη ενέργεια του.

Του Μιχάλη Τεζάρη

 newpost.gr

Διαβάστε στο Policenet.gr: Εστάλησαν οι πρώτες διαταγές για την μετακίνηση Αστυνομικών από τα επίσημα

 

Έντυπα προανακριτικών εκθέσεων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis