Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 04/07/2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια, το συνάδελφο Κ. Πέτρο που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, κατάφερε την 10-06-2019 και περί ώρα 03:30 τα ξημερώματα, να συλλάβει άμεσα 24χρονο ημεδαπό δράστη κλοπής από κατάστημα πώλησης ρούχων, μετά από πεζή καταδίωξη, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, το ξημέρωμα της 10/06/2019, ο δράστης όταν με ένα εργαλείο τύπου «κάβουρα» διέρρηξε την πόρτα καταστήματος, έγινε αντιληπτός από τον συνάδελφό μας ο οποίος δηλώνοντας την ιδιότητα του και επιδεικνύοντας ταυτόχρονα την ταυτότητά του επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή προσπαθώντας να χτυπήσει το συνάδελφό μας με το διαρρηκτικό εργαλείο, με προφανή σκοπό να τον τραυματίσει.

Αφού τον ακινητοποίησε, κάλεσε την Άμεση Δράση και με την συνδρομή των αστυνομικών ο δράστης προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, για τα κατά νόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε εν συνεχεία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιβάλλεται άπαντες, και ιδιαίτερα η πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, να αναγνωρίζουν τέτοιου είδους άξιες ενέργειες και να τις επαινούν, προτείνοντας όπως προβλέπεται, τουλάχιστον την απόδοση εύφημης μνείας, αναπτερώνοντας το ηθικό των αστυνομικών, που παρά τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την καταπόνησή τους εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, υπερβάλλουν εαυτόν για την ασφάλεια του πολίτη και ανταποκρίνονται επάξια στο έργο τους με περίσσιο φιλότιμο και προσφορά στην κοινωνία, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας!

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis