Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 16/03/2019

Σύμφωνα με πληροφορίες που τέθηκαν στη διάθεση του Policenet.gr, ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Δυτικής Αττικής, εχθές στις 15:30 ώρα, βρισκόμενος εκτός υπηρεσίας και διερχόμενος με το μηχανάκι του από την Ιερά οδό στο Αιγάλεω στο ύψος του μετρό της Αγίας Μαρίνας αντιληφθηκε ένα άτομο Ρομά ανήλικο να τρέχει σαν κάποιος να τον καταδιώκει.

Αμεσως τον έκρινε ύποπτο και αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Το άτομο κατευθύνθηκε στο μετρό και αμέσως ο αστυνομικός άφησε το μηχανάκι και τον ακολούθησε εντός του σταθμού.

[custom:google-ads]

Εκεί προτού μπει σε τρένο και με κίνδυνο να τον χάσει αποφάσισε να τον ελέγξει. Τον πλησίασε και του δήλωσε ότι είμαι αστυνομικός και ότι θα του γίνει έλεγχος.

Ο ανήλικος Ρομά τράπηκε σε φυγή και ακολούθησε καταδίωξη μέσα στον χώρο του μετρό όπου και τον ακινητοποίησε. Στο σημείο ήρθε ο αστυνομικός του σταθμού με τον σταθμάρχη και στον σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο δεν ήταν ιδιοκτησίας του.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας, όπου λίγη ώρα μετά προσήλθαν δύο ανήλικοι και δήλωσαν ότι άγνωστο άτομο με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσε το κινητό στο άλσος του Αιγάλεω και μάλιστα ότι έχουν πέσει τουλάχιστον τρεις φίλοι τους θύματα κλοπής και ληστείας από το ίδιο αναφερόμενο άτομο.

Κατευθείαν ο Αστυνομικός πήρε τα δύο ανήλικα θύματα και τους έδειξε το άτομο που ο ίδιος είχε καταδιώξει και συλλάβει και αμέσως τον αναγνώρισαν.

Ο ανήλικος που ενήργησε την ληστεία οδηγήθηκε στο ΑΤ Αιγάλεω λόγω τοπικής αρμοδιότητας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κατηγορηθεί για κλοπές, ληστείες και μάλιστα ήταν μέλος σε σπείρα που δρούσε στη νοτιοανατολική Αττική και εξαρθρώθηκε τον Φλεβάρη του ίδιου έτους.

Ένα μεγάλο μπράβο στον αστυνομικό που μας δείχνει οτι οι αστυνομικοί μας, προσπαθούν και είναι εδώ, που ενδιαφέρονται και μάχονται καθημερινά για τον πολίτη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis