Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:31 | 23/10/2018

Πολίτης που έπεσε θύμα κλοπής από ανήλικο Μαροκινό στη Λέσβο τον καταδίωξε και μαζί με έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον παραδώσουν στις αρχές.

[custom:google-ads]

Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το συμβάν σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ενώ ο 16χρονος που βρίσκεται πεσμένος στην άσφαλτο, προβάλλει αντίσταση, φωνάζοντας στα αγγλικά «Αστυνομία».

Ο αστυνομικός, ο οποίος αν και εκτός υπηρεσίας, ανταποκρίθηκε στις φωνές των πολιτών και τις εκκλήσεις του θύματος για βοήθεια, στην κατάθεσή του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης, είπε στους συναδέλφους του: «Είμαι αστυνομικός, φέρω τον βαθμό του αστυφύλακα και υπηρετώ με απόσπαση στο ΚΥΤ Μόριας. Σήμερα, 20.10.18 και περί ώρα 13:30, όντας εκτός υπηρεσίας, βρισκόμουν στον εμπορικό λιμένα Μυτιλήνης. Ανωτέρω χρόνο είδα ένα αλλοδαπό άτομο να αφαιρεί μέσα από Ι.Χ το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Ο. Ελύτη, ένα αντικείμενο και να τρέπεται σε φυγή. Άμεσα άρχισα να τον καταδιώκω μαζί με τον ιδιοκτήτη του εν λόγω Ι.Χ όπου κάποια στιγμή πέταξε στο έδαφος ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο πιθανόν είχε αφαιρέσει.

Συνέχισα να τον καταδιώκω όπου έξωθεν του δημαρχείου επί της οδού Π. Κουντουριώτου, τον ακινητοποίησα. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία όπου προσήγαγε το εν λόγω άτομο στην υπηρεσία σας και μου γνωστοποιήσατε ότι πρόκειται για τον Α.G γεννηθέντα 15.9.2002 στο Μαρόκο».

Πηγή:  topnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis