Αστυνομικός θήλασε νεογέννητο που είχε εγκαταλειφθεί μέσα σε σακούλα στα σκουπίδια

"ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ"
Αστυνομικός θήλασε νεογέννητο που είχε εγκαταλειφθεί μέσα σε σακούλα στα σκουπίδια

Γυναίκα αστυνομικός δεν δίστασε να θηλάσει ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο, το οποίο βρέθηκε μέσα σε σακούλα, στα σκουπίδια, στα προάστια της πόλης Μπανγκαλόρ, στην Ινδία.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από καταστηματάρχη της περιοχής την Παρασκευή, τον οποίο ενημέρωσε ένας ρακοσυλλέκτης. Είχε βρει το μωρό κλεισμένο μέσα σε πλαστική σακούλα και πεταμένο στα σκουπίδια, κοντά σε μία οικοδομή.

Ο αστυνομικός Ναγκές Ρ. πήρε το μωρό, το οποίο ήταν καλυμμένο με αίμα και προφανώς μερικών ωρών, και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το παρέδωσαν ξανά στην αστυνομία.

Λίγες ώρες μετά τη διάσωσή του, όμως, όπως γράφει η Daily Mail. Τ

ο μωρό ίσα που κουνιόταν και έκλαιγε. Τότε η αστυνομικός, που είχε πρόσφατα και η ίδια γεννήσει, αποφάσισε να θηλάσει το νεογέννητο αγοράκι.

«Δεν μπορούσα να το αντέξω, ένιωθα σαν να κλαίει το δικό μου παιδί, έπρεπε να τον ταΐσω» δήλωσε στο BBC.

Οι συνάδελφοί της πιστεύουν πως του έσωσε τη ζωή.

Τελικά οι αρχές το παρέδωσαν σε ορφανοτροφείο, και η αστυνομικός που το θήλασε το επισκέφθηκε εκεί για να σιγουρευτεί πως είναι όλα καλά.

«Εργαζόμαστε πολύ σκληρά, εμείς οι αστυνομικοί, αλλά οι τελευταίες ημέρες ήταν κάτι διαφορετικό. Σαν ένα μωρό να γεννήθηκε στο σπίτι μας» σχολίασε.

ug418a5m