Αστυνομικός κάλεσε και πλήρωσε uber για μητέρα και γιο που βρήκε να περπατούν μέσα στη νύχτα

ΣΤΗ ΤΖΟΡΤΖΙΑ
Αστυνομικός κάλεσε και πλήρωσε uber για μητέρα και γιο που βρήκε να περπατούν μέσα στη νύχτα
Ένας αστυνομικός στο Duluth (GA) που βρήκε μια γυναίκα και ένα παιδί να περπατούν σε έναν αγροτικό δρόμο νωρίς την Τρίτη το πρωί κάλεσε υπηρεσία ταξί, ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στο σπίτι ενός συγγενή, αφού το αυτοκίνητό τους είχε χαλάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός Addington εντόπισε μια γυναίκα και ένα παιδί να περπατούν στο Pleasant Hill Road κοντά στο Sidney Lanier Blvd. και σταμάτησε για να σιγουρευτεί ότι ήταν εντάξει λόγω της περασμένης ώρας.
 
«Αφού μίλησε με τη γυναίκα, ο αστυνομικός Addington έμαθε ότι το όχημά της είχε χαλάσει», δήλωσε η αστυνομία της Duluth στο Facebook. "Η γυναίκα έπρεπε να φτάσει στο σπίτι της αδερφής της στη Ντακούλα, αλλά δεν είχε τρόπο να φτάσει εκεί και η αδερφή της δεν μπορούσε να έρθει να την πάρει."
 
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέχιζε, "ο αστυνομικός Addington κάλεσε και πλήρωσε ένα Uber για αυτήν και τον γιο της για να φτάσουν στο σπίτι της αδερφής της με ασφάλεια."
 
Η ανάρτηση κατέληξε, "Σας ευχαριστούμε, αστυνομικέ Addington για την καλοσύνη και τη συμπόνια σας. Αστυνομικοί σαν εσάς είναι ο λόγος για τον οποίο το τμήμα μας είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για την κοινότητά μας."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άστεγος που γνώριζε τον αστυνομικό που περιπολούσε στη γειτονιά του, σταμάτησε επίθεση που έγινε εναντίον του με ψαλίδι