Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:49 | 09/02/2020

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθούν την προσεχή εβδομάδα 38χρονος αστυνομικός κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος και 62χρονος συμπολίτης μας για ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή.

Πρόκειται για μία άκρως περίεργη υπόθεση καθώς αφορά μία απάτη που φέρεται να έγινε με τη χρήση τηλεφωνικής σύνδεσης η οποία ήρθε στην κατοχή του 62χρονου τέσσερα χρόνια μετά! Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στα τέλη Οκτωβρίου του 2011 μία Ρομά φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ένα αριθμό κινητού τηλεφώνου και με αυτόν να κατάφερε να εξαπατήσει σε άλλη περιοχή της χώρας μας, άγνωστο άτομο το οποίο της κατέθεσε στο λογαριασμό χρηματικό ποσό.

Το 2015 ο αριθμός αυτού του τηλεφώνου ήρθε στην κατοχή του 62χρονου ο οποίος πουλούσε νούμερα κινητής τηλεφωνίας. Στο πλαίσιο λοιπόν της διερεύνησης της υπόθεσης ο αστυνομικός κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος διότι το χρονικό διάστημα από το Μάρτιο του 2014 έως και τον Μάρτιο του 2017  δεν εντόπισε τον 62χρονο για να λάβει ανωμοτί εξηγήσεις εντός της νόμιμης τρίμηνης προθεσμίας περαίωσης της προκαταρκτικής εξέτασης, ματαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη δίωξή του.

Σε ό,τι δε αφορά τον 62χρονο κατηγορείται ότι ήταν εκείνος που έπεισε τον αστυνομικό να προβεί στην παράβαση των καθηκόντων του, για μία υπόθεση (όπως ο ίδιος επισημαίνει) που δεν έχει την παραμικρή σχέση. Η συνέχεια θα δοθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis