Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:27 | 11/07/2016

Κλειστά τα στόματα παραμένουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όσον αφορά το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, και όπως καταγγέλθηκε εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός.

Οι πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν πως έγινε σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών και στην οποία ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, όπως ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ., απειλήθηκε από εν ενεργεία αστυνομικό, ο οποίος όμως ήταν εκτός υπηρεσίας, μετά από διαπληκτισμό.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλθηκε, σήμερα τα ξημερώματα ένας νεαρός αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην Αχαία, μαζί με έναν ακόμη άνδρα "γνώριμο" στην ΕΛ.ΑΣ. από την εμπλοκή του στην υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας, ενεπλάκησαν σε τσακωμό στο βενζινάδικο με τον ιδιοκτήτη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με τις πηγές του tempo24.gr, πιάστηκαν μέχρι και στα χέρια και στη συνέχεια ο αστυνομικός φέρεται να τράβηξε ακόμα και όπλο, ενώ παρών φαίνεται πως ήταν ένας ακόμη αστυνομικός ο οποίος δεν υπηρετεί στην Πάτρα και διέφυγε από το σημείο πριν φθάσει η αστυνομία.

Για το περιστατικό δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. κάτι που οφείλει να γίνει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικοί "κρέμασαν" αξιωματικό τους σε δικαστήριο κατ εντολή άλλων αξιωματικών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis