Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:05 | 08/07/2018

Το κείμενο που ακολουθεί εστάλη από αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:

"αφορμή την μόνιμη αναβολή απο τους αρμοδίους του ζητήματος επίλυσης του Βαθμολογίου αλλα και την ανοικτή συζήτηση για τον εξορθολογισμό του βαθμολογίου του «κατώτερου» προσωπικού του σώματος, του ζητήματος των Ανθυπαστυνόμων και της «άναρχης» κατάστασης της επετηρίδας του χαμηλόβαθμου προσωπικού οι 29.000 και πλέον αστυνομικοί των πανελλαδικών εξετάσεων πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Η μονή λύση Η ΘΕΣΠΙΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟΥ στα πρότυπα των ενόπλων δυνάμεων και ο εξορθολογισμός της επετηρίδας των ανθυπαστυνόμων με αλλαγή του ρόλου του Τ.Ε.Μ.Α το όποιο θα πρέπει να λειτουργεί στα πλαίσια του ΤΕΜΕΣ.

Αλλωστε οπως είναι σε όλους γνωστό, αντίστοιχες σχολές των ενόπλων δυνάμεων όπως π.χ η ΣΜΥ, ΣΤΥΑ κλπ ονομάζουν τους αποφοίτους τους, μόνιμους λοχίες, μετά από 9 έως 12 χρόνια υπηρεσίας στους ενδιάμεσους βαθμούς ο μόνιμος λοχίας μπορεί να προαχθουν στο βαθμό του Ανθυπασπιστή, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας μπορουν να προάγονται, στη συνέχεια μέχρι του βαθμού του αντισυνταγματάρχη ή και του συνταγματάρχη (εφόσον διαθέτει πτυχίο ανώτατης σχολής).

Η μονή διέξοδος είναι η οργάνωση αυτόνομης συνδικαλιστικής εκπροσώπησης απόφοιτων της σχολής αστυφυλακών εκ των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σήμερα και ενώ αποτελούμε το μεγαλύτερο κομμάτι του σώματος, με τεράστια προσφορά, ως επαίτες ζητούμε ακόμα την θέση μας…..

Είναι πια αναγκαία η σωστή – πραγματική εκπροσώπηση μας από ένα δυναμικό μάχιμο σωμάτιο που θα εξίσωση την σχολή μας, με αυτές των αντιστοιχών σχολών των ενόπλων δυνάμεων, και θα ανατρέψει της υπάρχουσες στρεβλώσεις."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis