Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:36 | 29/04/2018

Δημοσιεύουμε επιστολή Αστυνομικού - αναγνώστη μας που εστάλη στη σελίδα στο fb του Policenet.gr:

 

"Θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω απο τον Ιούλιο του 2015 που είχα ένα σοβαρό τροχαίο εν ώρα καταδιώξης.

Τραυματίστηκα αρκετά σοβαρά στην σπονδυλική μου στήλη και για να σταθώ ξανα στα πόδια μου χειρουργήθηκα και πλέον περπατάω χάρις σε 8 βίδες και δυο λάμες που έχω σε 4 σπονδύλους.

Σαν να μην έφτανε αυτο η υπηρεσία μετά την κλήση σε απολογία μου επέβαλε την ποινή της επίπληξης με καμία απόδειξη ότι φταίω εγω για το ατύχημα που δεν εμπλεκόταν κανένα άλλο όχημα.

Το αποτέλεσμα μετά την προσφυγή που έκανα ήταν το ίδιο με αποτέλεσμα να χάνω το επίδομα παθόντων εν ώρα υπηρεσία που θα με βοηθάει ώστε να κάνω φυσιοθεραπεία και να καλύψω και τα λεφτά που χάνω απο τον μισθό μου αφού πλέον ειμαι υπηρεσία γραφείου.

Τωρα καλούμε να προσφύγω στο διοικητικό δικαστήριο για να κερδίσω το αυτονόητο αφού ουτε κάποια παράβαση του κοκ έπραξα στο ατύχημα και η μηχανή που οδηγούσα δεν είχε κάνει το προβλεπόμενο servis με αποτέλεσμα να μην έχω λειτουργικά φρένα.

Το ποσό για τα δεδομένα του μισθού μου είναι υπέρογκο και ανέρχεται στα 1.600 εύρω ως δικαστικά έξοδα.

Την δουλεια μου την αγάπησα και την αγαπάω.

Εαν ημουν καλα, πάλι το ίδιο πάθος θα είχα και σεβασμό προς των πολίτη.

Εκεί έξω βρίσκονται παρα πολυ συνάδελφοι που κινδυνεύουν καθημερινά και νομίζουν πως η υπηρεσία στην δυσκολία θα τους βοηθήσει.

Ας μην ζούμε με τα ψέματα. Κύριοι είμαστε μόνοι μας....!!!"

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ταυτοποιήθηκαν ηγετικά στελέχη του Ρουβίκωνα – Μία σύλληψη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis