Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:19 | 08/01/2021
Ένας αστυνομικός του NYPD πυροβολήθηκε στην πλάτη στο Μπρούκλιν  και σώθηκε επειδή η σφαίρα έπληξε κόλλησε στο πίσω μέρος του αλεξίσφαιρου γιλέκου του και δεν κατάφερε να διαπεράσει ζωτικά όργανα, σύμφωνα με τις αρχές.

[custom:google-ads]

Ο 27χρονος αστυνομικός ανταποκρίθηκε σε μια κλήση στο Crown Heights μετά τις 9 μ.μ. όταν ο ένοπλος άνοιξε πυρ, όπως αναφέρεται στο New York Post
 
Ο ύποπτος, που προσδιορίστηκε από την αστυνομία ως William Moss, πήγαινε στο σπίτι της φίλης του, με όπλο κι έτοιμος για καυγά. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην κατοικία αφού η μητέρα της κοπέλας κάλεσε το 911.
 
Οι αστυνομικοί μιλούσαν με την κοπέλα όταν ο Moss, πυροβόλησε πισώπλατα τον έναν από τους αστυνομικούς και το έβαλε στα πόδια.
 
Ο Moss συνελήφθη μετά από μια σύντομη καταδίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης πυροβόλησαν τον ύποπτο, αλλά δεν χτυπήθηκε. Δεν είναι γνωστό αν ο ύποπτος επέστρεψε τα πυρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς το παρμπρίζ και το αλεξίσφαιρο γιλέκο έσωσαν τη ζωή αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Νότια Καρολίνα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis