Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:01 | 05/11/2018

Ένα δύσκολο περιστατικό έλαβε χώρα στο Σικάγο των Η.Π.Α. με έναν αστυνομικό να πυροβολεί άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει με χασαπομάχαιρο, αφού είχε δεχθεί ηλεκτροσόκ με τα Tasers χωρίς να καταλάβει τίποτα!

Η αστυνομία έλαβε μια κλήση για ένα επείγον περιστατικό σε μία κατοικία στη νότια πλευρά του Σικάγου.

[custom:google-ads]

Όπως δείχνει και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω από την κάμερα στη στολή ενός από τους αστυνομικούς, κατά την άφιξη στο σημείο οι αστυνομικοί συνάντησαν μία έγκυο γυναίκα που τους εξήγησε ότι ο σύζυγός της ήταν είναι μέσα στο σπίτι με ένα μαχαίρι. 

Αφού τελικά εισήλθαν στην κατοικία, οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα, που αναγνωρίστηκε ως ο 31χρονος Wen M. Chen, σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο, ο οποίος κρατούσε ένα μαχαίρι και αιμορραγούσε από το κεφάλι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικός πυροβολεί και αφoπλίζει ένοπλο δράστη χωρίς να του κάνει ούτε μία γρατζουνιά! [ΒΙΝΤΕΟ]


Οι αστυνομικοί διέταξαν τον Chen να ρίξει το μαχαίρι. Αφού αρνήθηκε να υπακούσει σε οποιαδήποτε εντολή, οι αστυνομικοί έβγαλαν τα Tasers και ενώ ο δράστης δέχτηκε πολλαπλά ηλεκτροσόκ, συνέχισε να κραδαίνει το μαχαίρι του.

Τότε, ένας από τους αστυνομικούς τράβηξε το όπλο του και συνέχισε να λέει στον Chen να ρίξει το μαχαίρι. Αντίθετα, ο δράστης, αντί να συμμορφωθεί και να υπακούσει, άρχισε να βγαίνει σιγά σιγά από το δωμάτιο, με το μαχαίρι ακόμα στο χέρι του.

Ο αστυνομικός με το όπλο, πυροβόλησε χτυπώντας τον Chen στο άνω μέρος του ποδιού.

Σύμφωνα με τους Chicago Sun -Times, ο Chen μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Stroger" για θεραπεία. Κατηγορήθηκε επίσης για πολλαπλές ενδείξεις επιθετικής συμπεριφοράς.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Σικάγου έβαλε τον αστυνομικό σε διοικητική άδεια για 30 ημέρες, σύμφωνα με την πολιτική των Τμημάτων στην Αμερική.

Δείτε το βίντεο:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis