Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 09/05/2018

Πιστολίδι έπεσε χθες το βράδυ στη Ν. Ιωνία, μεταξύ αστυνομικών και ενός 30χρονου κλέφτη και χρήστη ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι, με βολή ακινητοποίησης, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ, όταν ο σεσημασμένος 30χρονος για ναρκωτικά και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, μπήκε σε καφετέρια και έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και ένα πακέτο τσιγάρα του ιδιοκτήτη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  «Παντοπωλείο» ποινικών και τρομοκρατών στον Κορυδαλλό


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τον εντόπισαν από την περιγραφή του θύματος τον κυνήγησαν και ο 30χρονος κατέληξε σε οικόπεδο με βλάστηση στη Ν. Ιωνία.

Εκεί καλύφθηκε πίσω από θάμνους και πρόταξε στους αστυνομικούς ένα πιστόλι. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να το αφήσει για να τον πλησιάσουν, αλλά ο 30χρονος δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να ρίξουν μια προειδοποιητική βολή στον αέρα.

[custom:google-ads]

Όταν ο 30χρονος επίσης δεν άφηνε το όπλο, ο ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να τους ρίξει βολή ακινητοποίησης, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό πόδι.

Τελικά αποδείχτηκε ότι ο 30χρονος απειλούσε τους αστυνομικούς με αεροβόλο πιστόλι, που δεν έχει διαφορά στην όψη από το πραγματικό, ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο 30χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή των αστυνομικών και κλοπή, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης είχε κλέψει το αεροβόλο πιστόλι, από κατάστημα κυνηγετικών ειδών στη Ν. Ιωνίας.

Πηγή: magnesianews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis