Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:47 | 08/12/2016

Σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί έναν 14χρονο μαθητή, ο οποίος απειλούσε με μαχαίρι τους συμμαθητές του, σε Γυμνάσιο στη Νεβάδα, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο έφηβος, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρίνο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό έγινε μετά από καυγά των μαθητών του Γυμνασίου. Ο 14χρονος δεν ανταποκρίθηκε στις διαταγές του αστυνομικού του σχολείου να πετάξει το μαχαίρι, με αποτέλεσμα εκείνος να τον πυροβολήσει ώστε να τον ακινητοποιήσει.


 


 

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας, από τη στιγμή που ο νεαρός αφοπλίστηκε, ο αστυνομικός προσέτρεξε να του παράσχει ιατρική βοήθεια μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

Συμμαθητής του έφηβου ανέφερε σε εφημερίδα ότι ο 14χρονος είχε προλάβει να τραυματίσει με το μαχαίρι ένα από τα παιδιά της τάξης του, κατά τη διάρκεια του καυγά. Ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε.

Τουλάχιστον 40 μαθητές υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού και αρκετοί κατέγραψαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία εξετάζει η αστυνομία.

Ειδικοί σύμβουλοι θα παράσχουν βοήθεια στους μαθητές του σχολείου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σοκ που έχουν υποστεί.

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis