Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:18 | 28/10/2017

Ένας 53χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 50χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση διατάξεων του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα σε γενόμενο έλεγχο της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκαν, εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο κάτω μέρος του χώρου των αποσκευών του οχήματος, η οποία άνοιγε με ειδικό πορτάκι αφαιρώντας τον πίσω δεξί τροχό καθώς και τον πλαστικό θόλο, έξι (06) δέματα τυλιγμένα με σελοφάν, τα οποία περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους έξι κιλών και πενήντα γραμμαρίων (6,05 kg).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Ανωτέρω περιστατικό αποτελεί μια ακόμη επιτυχία των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και αναδεικνύει την καθημερινή προσπάθεια των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis