Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:24 | 12/12/2018

Στη σύλληψη μίας 25χρονης αλλοδαπής, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών προέβησαν, το βράδυ της Τρίτης στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Πειραιά.

Η σύλληψη έγινε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανεύρεσης ναρκωτικών ουσιών Κ-9, κατά τη διενέργεια νομότυπων ελέγχων εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Πειραιά.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην ανωτέρω, ευρισκόμενη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκε να κατέχει εντός χειραποσκευής και επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε καλλυντικά, μία πλαστική συσκευασία η οποία προσομοίαζε με λαβή πινέλου καλλυντικών με κατεργασμένη κάνναβη, η οποία ήταν χωρισμένη σε σαράντα οκτώ πλαστικές συσκευασίες έτοιμες προς πώληση, μικτού βάρους 50,4 γραμμαρίων καθώς και άλλες δύο συσκευασίες συνολικού μικτού βάρους 47,3 γραμμαρίων.

Βρήκαν σαράντα οκτώ (48) πλαστικές συσκευασίες έτοιμες προς πώληση

Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η οποία πρόκειται να αποσταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis