Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:30 | 17/12/2018

Ένας αστυνομικός σκύλος της DeKalb, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ κυνηγούσε έναν ύποπτο που κατηγορούνταν ότι είχε σκοτώσει αξιωματικό της DeKalb, βγήκε από το κτηνιατρικό νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός σκύλος K-9, 7 ετών, ο Indiέχασε το δεξί του μάτι αφού πυροβολήθηκε πάνω από το δεξί του αυτί το απόγευμα της Πέμπτης, δήλωσε η αστυνομία της κομητείας DeKalb σε δελτίο τύπου την Κυριακή.

Ο Μπράντον Τάιλορ κατηγορείται για πυροβολισμό του Indi μετά τη δολοφονία του αξιωματικού Edgar Flores, 24 ετών, ανέφερε το περιοδικό Atlanta-Constitution. Ο Τέιλορ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικούς που απάντησαν αμέσως στα πυρά αφού πυροβόλησε τον Indi.

Ο Indi απομακρύνθηκε από τη σκηνή από τον χειριστή του, τον Λόρσεν Νόρμαν, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Pet Petall Emergency Pet στο Sandy Springs.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 μ.μ., οπότε η αυξημένη κίνηση καθυστέρησε λίγο την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η αστυνομία της Sandy Springs βοήθησε όσο μπορούσε να καθαρίσουν οι δρόμοι, για να επιταχύνει τη μεταφορά του σοβαρά τραυματισμένου σκυλιού.

Οι αξιωματικοί της DeKalb έμειναν την Πέμπτη το βράδυ στο νοσοκομείο, το οποίο επισκέφθηκαν επίσης χειριστές K-9 από τις Sandy Springs, Brookhaven και Doraville, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Εκτός από το να χάσει το μάτι του, ο Indi αναμένεται να έχει μια πλήρη ανάκαμψη. Την Παρασκευή, ο αρχηγός της αστυνομίας DeKalb, James Conroy, δήλωσε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει σύντομα στο καθήκον του.

Ο Indi ήταν στο τμήμα εδώ και πέντε χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, βοήθησε να εξιχνιαστούν αρκετές σοβαρές υποθέσεις.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis