Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:35 | 21/04/2019
O Ka'Shawn Baldwin, ένας άνδρας 22 ετών από το Ιλινόι, ήθελε απεγνωσμένα να φτάσει στην προγραμματισμένη συνέντευξη που είχε για δουλειά. Το μόνο πρόβλημα: οι πινακίδες στο αυτοκίνητό του είχαν λήξει και η άδεια οδήγησης του είχε αναβληθεί.
 
Την Τετάρτη, ο αστυνομικός Roger Gemoules τον σταμάτησε στην Cahokia του Ιλλινόις για τις πινακίδες του. Νόμιζε ότι ποτέ δεν θα έφτανε στη συνέντευξη του και ότι το αυτοκίνητο - το οποίο είχε δανειστεί - θα ρυμουλκούταν.

[custom:google-ads]

Αλλά, αντί για κλίση, ο Gemoules τον μετέφερε έγκαιρα στο σημείο της συνέντευξης, σύμφωνα με το CNN. Κατέληξε να πάρει τη δουλειά, παρά τα λίγα λεπτά αργοπορίας του.
 
"Μου έδειξε μεγάλη ευγνομωσύνη. Μπορούσα να αισθανθώ ότι πραγματικά ήθελε να φτάσει σε αυτή τη συνέντευξη εργασίας", είπε ο Gemoules στο CNN.
 
Ο Gemoules συνήθως δεν περιπολεί στους δρόμους. Εκείνη η μέρα ήταν εξαίρεση.
 
Η Francella Jackson, βοηθός του Δήμαρχου Cahokia Curtis McCall Jr., δημοσίευσε το συμβάν στο Facebook για να μοιραστεί την ιστορία. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αξιωματικό Gemoules για την εκδήλωση συμπόνιας. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί εκτός των άλλων η αστυνόμευση με βάση την κοινότητα", έγραψε.
 
Ο Baldwin θα αρχίσει να εργάζεται ως χειριστής πακέτων στο Fedex, σύμφωνα με το 5 On Your Side, εκτός από τη δουλειά που έχει ήδη στα McDonald's. Σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το δεύτερο εισόδημα για να πάρει την άδεια του πίσω, να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και, τελικά, να αγοράσει ένα σπίτι. Προς το παρόν, με την άδειά του να έχει λήξει, σχεδιάζει απλά να πάρει το λεωφορείο.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis