Αστυνομικός σταματά για τροχονομικό έλεγχο τη Δήμαρχο της πόλης την πρώτη της μέρα στη δουλειά!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αστυνομικός σταματά για τροχονομικό έλεγχο τη Δήμαρχο της πόλης την πρώτη της μέρα στη δουλειά!

Αυτό θα πει τύχη βουνό για μία νέα αστυνομικό, η οποία θέλησε να κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά της, σταμάτησε χωρίς να το ξέρει τη Δήμαρχο!

Η δήμαρχος της πόλης Myrtle Beach των Η.Π.Α., η Brenda Bethune, δημοσιοποίησε μία ανάρτηση στο facebook, στην οποία αποκάλυψε ότι η αστυνομικός Amanda Johnston, η νέα αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης, τη σταμάτησε για τροχονομικό έλεγχο και μάλιστα την έγραψε κιόλας, την πρώτη της μέρα ως αστυνομικός!

"Γνωρίστε τη νέα αστυνομικό μας! Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα της Amanda Johnston στη δουλειά και φυσικά η πρώτη της περιπολία. Μαντέψτε ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σταμάτησε για τροχονομικό έλεγχο; ΕΓΩ!", δήλωσε η δήμαρχος. 

"Και είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανε! Δεν είχα ιδέα ότι η ασφάλειά μου είχε λήξει, θα έλεγα ότι η πρώτη της ημέρα θα είναι αξέχαστη και είμαι ευγνώμων που είναι καλά εκπαιδευμένη και που ήδη κάνει πολύ καλή δουλειά! Ευχαριστώ την αστυνομικό Johnston που επέλεξε να υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα της Myrtle Beach και είναι τιμή μου που αποτέλεσα τον πρώτο της τροχονομικό έλεγχο!"

Myrtle Beach, SC, Mayor Brenda Bethune said in a Facebook post that she was the subject of a traffic stop by the city's newest patrol officer—Amanda Johnston—and that she's glad she got pulled over for an expired tag. Image: Mayor Brenda Bethune / Facebook.