Αστυνομικός στην Οκλαχόμα πήρε τον καφέ του από τα Starbucks και είδε ότι είχαν γράψει πάνω "Γουρούνι"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Αστυνομικός στην Οκλαχόμα πήρε τον καφέ του από τα Starbucks και είδε ότι είχαν γράψει πάνω "Γουρούνι"
Ένας αστυνομικός στην Οκλαχόμα αγόρασε έναν καφέ από τα Starbucks την ημέρα των ευχαριστιών και διαπίστωσε ότι η λέξη που του είχαν βάλει σαν όνομα στην απόδειξη ήταν "Γουρούνι".

"Αυτό που με ενοχλεί είναι η απόλυτη και ολική έλλειψη σεβασμού απέναντι έναν αστυνομικό που, αντί να είναι σπίτι με την οικογένεια του και να απολαμβάνει το γεύμα του περιπολεί στην μικρή πόλη του", δήλωσε ο αρχηγός Johnny O'Mara σε μια ανάρτηση στο Facebook που περιελάμβανε μια φωτογραφία με το φλιτζάνι του καφέ.
 
Ο αρχηγός O'Mara πήγε στην καφετέρια και οι εργαζόμενοι εκεί προσφέρθηκαν να "αντικαταστήσουν τον καφέ και να γράψουν το όνομα που έπρεπε". Αλλά δεν το δέχτηκε.
 
Δήλωσε ότι αυτό που τον απασχολεί κυρίως είναι ότι αυτή η κίνηση συνέβη στα πλαίσια ενός μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος.
 
"Ότι έγινε ήταν απλά ένα μικρό δείγμα του ευρύτερου προβλήματος που αντιμετωπίζουμε", είπε.
 
"Δεν είναι παρά ένα ακόμη δείγμα ης περιφρόνησης μιας μισανθρωπικής κοινωνίας απέναντι σε εκείνους που υποστηρίζουν το σωστό και μάζονται για το κοινό καλό".
A police officer in Oklahoma was dismayed when he bought a coffee at the local Starbucks on Thanksgiving and noticed the name on the label was "Pig."