Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:19 | 10/04/2021
Ο πρώην αστυνομικός της Οκλαχόμα Μάικλ Νεάλι κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία δεύτερου βαθμού του ανώτερου του, αρχηγού της αστυνομίας του Μάνφορντ, Λούκι Μίλερ.
 
Ο Nealey σκότωσε τον Miller στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Hilton στο Pensacola της Φλόριντα. Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ταξιδέψει οι δυο τους στη Φλόριντα για ένα συνέδριο.
 
Τα έγγραφα του δικαστηρίου δείχνουν ότι ένας άντρας σε ένα γειτονικό δωμάτιο άκουσε τη φωνή ενός άντρα που προερχόταν από το δωμάτιο τους να λέει «Σταμάτα, Μάικλ». Η αναταραχή ήταν τόσο δυνατή που ένα ζευγάρι από ένα άλλο δωμάτιο πήγε στη ρεσεψιόν για να ζητήσει αλλαγή δωματίου, αναφέρει η KFOR.
 
Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου πήγε να ελέγξει τι συνέβαινε. Χτύπησε την πόρτα αρκετές φορές, αλλά κανείς δεν του άνοιξε. Λίγο αργότερα βρέθηκε το πτώμα του Μίλερ στο πάτωμα.
 
Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η δολοφονία ήταν το αποτέλεσμα μιας νύχτας όπου καταναλώθηκε πολύ αλκοόλ (10 Νοεμβρίου 2019). Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο Μίλερ ξυλοκοπήθηκε και στραγγαλίστηκε- πιθανώς πέθανε από ασφυξία, αναφέρει η WEAR.
 
Η καταδίκη έχει προγραμματιστεί για τις 29 Απριλίου. Η δολοφονία δεύτερου βαθμού έχει ελάχιστη ποινή 16 ετών και εννέα μηνών στη Φλόριντα, ενώ μπορεί να φτάσει και σε ισόβια κάθειρξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός σκύλος αντιδρά σε ξυλοδαρμό πολίτη δαγκώνοντας τον αστυνομικό

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis