Αστυνομικός στο Μαϊάμι γίνεται μέντορας 17χρονου που τον χτύπησε στο κεφάλι με skateboard κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας

ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΙΑΣΕΙΣΗ
Αστυνομικός στο Μαϊάμι γίνεται μέντορας 17χρονου που τον χτύπησε στο κεφάλι με skateboard κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας
Ένας αστυνομικός του Μαϊάμι, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν μαθητή γυμνασίου κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας τον Ιούνιο, "αγκάλιασε" τόσο τον έφηβο όσο και την οικογένειά του.

Ο αστυνομικός Ρέιμον Ουάσινγκτον χτυπήθηκε στο κεφάλι με skateboard από τον 17χρονο Μάικλ Μάρσαλ που έχει διακριθεί ήδη στον ποδοσφαιρικό χώρο.
 
Πριν από μερικές εβδομάδες, ο αστυνομικός Ουάσινγκτον συμφώνησε να συναντήσει τον Μάρσαλ σε μια αίθουσα συνεδριάσεων στο Παιδικό Δικαστήριο του Μαϊάμι-Ντέντε.
 
Ο Μάρσαλ που ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, έκλαψε καθώς διάβασε την απολογία του και έπειτα έκανε διάφορες ερωτήσεις στον αστυνομικό σε σχέση με το σώμα. Ο Ουάσιγκτον, σε ηλικία μόλις 27 ετών, δήλωσε ότι είχε υποστεί μεγάλη διάσειση στην επίθεση, αναφέρει το Miami Herald.
 
Ο Ουάσινγκτον και ο Μάρσαλ εκείνη τη μέρα συζήτησαν. Μίλησαν. Άκουσαν. Βρήκαν κάποιο κοινό έδαφος. Και ενάντια στις πιθανότητες, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο φιλικό δεσμό. Ο αστυνομικός έγινε μέντορας του νεαρού που του επιτέθηκε.
 
Ο Ουάσινγκτον συμφώνησε να μην τιμωρηθεί με φυλάκιση ο Μάρσαλ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας τους, ο έφηβος θα κάνει εθελοντικές ώρες στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που ενώ παλιότερα είχε μπει φυλακή σήμερα στέκεται στο πλευρο των αστυνομικών του Λος Άντζελες