Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:23 | 22/11/2020
Ένας αστυνομικός του Μαϊάμι, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από έναν μαθητή γυμνασίου κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας τον Ιούνιο, "αγκάλιασε" τόσο τον έφηβο όσο και την οικογένειά του.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός Ρέιμον Ουάσινγκτον χτυπήθηκε στο κεφάλι με skateboard από τον 17χρονο Μάικλ Μάρσαλ που έχει διακριθεί ήδη στον ποδοσφαιρικό χώρο.
 
Πριν από μερικές εβδομάδες, ο αστυνομικός Ουάσινγκτον συμφώνησε να συναντήσει τον Μάρσαλ σε μια αίθουσα συνεδριάσεων στο Παιδικό Δικαστήριο του Μαϊάμι-Ντέντε.
 
Ο Μάρσαλ που ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, έκλαψε καθώς διάβασε την απολογία του και έπειτα έκανε διάφορες ερωτήσεις στον αστυνομικό σε σχέση με το σώμα. Ο Ουάσιγκτον, σε ηλικία μόλις 27 ετών, δήλωσε ότι είχε υποστεί μεγάλη διάσειση στην επίθεση, αναφέρει το Miami Herald.
 
Ο Ουάσινγκτον και ο Μάρσαλ εκείνη τη μέρα συζήτησαν. Μίλησαν. Άκουσαν. Βρήκαν κάποιο κοινό έδαφος. Και ενάντια στις πιθανότητες, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο φιλικό δεσμό. Ο αστυνομικός έγινε μέντορας του νεαρού που του επιτέθηκε.
 
Ο Ουάσινγκτον συμφώνησε να μην τιμωρηθεί με φυλάκιση ο Μάρσαλ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας τους, ο έφηβος θα κάνει εθελοντικές ώρες στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που ενώ παλιότερα είχε μπει φυλακή σήμερα στέκεται στο πλευρο των αστυνομικών του Λος Άντζελες

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis