Ένας αστυνομικός του Οχάιο πέθανε την Τρίτη από ιατρικό συμβάν που βίωσε κατά την αναζήτηση δύο εφήβων που είχαν πέσει μέσα σε μια παγωμένη λίμνη. Ένα 16χρονο κορίτσι πνίγηκε και ένα 13χρονο αγόρι επέζησε.
[custom:google-ads]
Ο αστυνομικός Jason Lagore ανταποκρίθηκε σε μια κλήση κατά την οποία δύο άτομα είχαν πέσει και παγιδυετεί μέσα στην παγωμένη λίμνη στο Rocky Fork State Park στο Highland County λίγο πριν τις 6:30 μ.μ. Τρίτη.
Ο αστυνομικός έσπευσε να βοηθήσει αλλά κατά την διάσωση υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κηρύχθηκε νεκρός λίγο μετά σε τοπικό νοσοκομείο, αναφέρει ο Fox 19.
«Σήμερα χάσαμε έναν από τους αγαπημένους μας αστυνομικούς. Ο αστυνομικός Τζέισον Λάγκορε ήταν μέντορας πολλών και ένας εξαιρετικός αστυνομικός του Οχάιο», δήλωσε η διευθύντρια του ODNR, Mary Mertz.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολλοί νεκροί σε απόδραση κρατουμένων στην Αϊτή – Aνάμεσά τους ο διευθυντής της φυλακής