Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 23/11/2020
Ένα Tennessee K-9 πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε όταν ένας ύποπτος άνοιξε πυρ σε περιπολικό όχημα, όπου μέσα βρίσκονταν ο αστυνομικός με τον σκύλο του, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Ο ύποπτος είναι νεκρός.

[custom:google-ads]

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Νοεμβρίου καθώς ο αστυνομικός Justin Darby και ο Βέλγος αστυνομικός σκύλος του Sjaak οδηγούσαν στο Murfreesboro Road στο La Vergne του Τενεσί, όταν ένας ένοπλος ήρθε δίπλα τους και άνοιξε πυρ στο περιπολικό τους αυτοκίνητο, λέει η αστυνομία.
 
«Ο αστυνομικός καταδίωξε τον οδηγό και στην πορεία κι άλλοι αστυνομικοί συμμετείχαν στην καταδίωξη», δήλωσε το Τμήμα Ερευνών του Τενεσί (TBI) σε δελτίο τύπου σχετικά με το περιστατικό. "Σύμφωνα με πληροφορίες οδηγός βγήκε από το όχημά του και πυροβόλησε προς το περιπολικό. Ο αστυνομικός ανταπέδωσε τα πυρά. Έπειτα ο ύποπτος επέστρεψε στο όχημά του και ξεκίνησε μια καταδίωξη. Ο ύποπτος οδήγησε μέχρι έναν χώρο στάθμευσης, χτυπώντας πάνω σε ένα παρκαρισμένο όχημα."
 
Οι αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα και ανακάλυψαν ότι ο ύποπτος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών. Ο άντρας που εμπλέκεται στο περιστατικό μεταφέρθηκε αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο όπου πέθανε.
 
Ο αστυνομικός Ντάρμπι δεν τραυματίστηκε κατά τους πυροβολισμούς, αλλά μετά την καταδίωξη ανακάλυψε ότι ο αστυνομικός του σκύλος είχε χτυπηθεί τρεις φορές από σφαίρες. Δυστυχώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν θανατηφόρα, αναφέρει η ABC.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικός του LAPD δέχτηκε πυρά από ύποπτο μόλις μπήκε μέσα σε παντοπωλείο- Την γλίτωσε με λίγα ράμματα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis