Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:15 | 11/05/2018

Ο Τζέρεμι Νιξ είχε μόλις σχολάσει και οδηγούσε για το σπίτι του, στην κομητεία Μάριον της Φλόριντα, όταν η οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου έβγαλε αλάρμ και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου.

Ο αστυνομικός είδε την έντρομη μητέρα να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, εκλιπαρώντας για βοήθεια, λέγοντας πως το τριών μηνών μωρό της είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο αστυνομικός άρχισε να δίνει τις πρώτες βοήθειες στο μωρό, ωστόσο, οι προσπάθειές του αποδείχτηκαν μάταιες.

Baby 4

«Δεν περιμένω τους γιατρούς», ακούγεται να λέει ο Νιξ στο τεσσάρων λεπτών βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του περιπολικού και, χωρίς να χάσει χρόνο, έβαλε το μωρό μέσα στο περιπολικό και το μετέφερε στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Η απόφασή του αυτή αποδείχτηκε σωτήρια. Όπως, αργότερα, παραδέχτηκαν οι γιατροί, κατάφεραν να επαναφέρουν το βρέφος, λόγω της αστραπιαίας αντίδρασης και των αντανακλαστικών του αστυνομικού.

Baby 2

«Είμαστε ευτυχείς να αναφέρουμε πως ο μικρός Κίνγκστον τα πάει περίφημα και, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα αναρρώσει πλήρως. Όπως είπαν οι γιατροί, ο Κίνγκστον ζει σήμερα, χάρη στις ενέργειες του αστυνόμου Νιξ. Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τον αστυνομικό και ήδη βλέπουμε πως εκείνος κι ο μικρός ήδη έχουν αναπτύξει μία βαθιά σχέση που θα έχει διάρκεια ζωής», ανέφερε η γραπτή ανακοίνωση του ιατρικού κέντρου.

 

cnn.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis