Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:20 | 31/01/2015

 

«Ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς στο Ηράκλειο υπάρχει μονάχα στα χαρτιά» λέει στο Prismanews  ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου Θανάσης Μπαλαμούτης, με αφορμή της δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη  κ. Πανούση .

Μάλιστα, όπως τονίζει ο ίδιος, οι συνάδελφοί του, περίπου τέσσερα άτομα, κάνουν οποιαδήποτε άλλη εργασία, εκτός από αυτή του αστυνομικού της γειτονιάς.

«Χρησιμοποιούνται ως σκοποί, σε διμοιρίες, σε διανομή εγγράφων, γενικά για τις ανάγκες των τμημάτων όπου ανήκουν, εκτός όμως από αυτό για το οποίο έχουν επιλεγεί… Αν θυμάμαι καλά, οι συνάδελφοι που έχουν μόνο τον τίτλο αυτό, έχουν να κάνουν υπηρεσία ως αστυνομικοί γειτονιάς για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Φανταστείτε ότι είχαν και δικό τους γραφείο στο αστυνομικό μέγαρο, το οποίο είναι κλειδωμένο» τονίζει ο κ. Μπαλαμούτης και προσθέτει ότι «οι συνάδελφοί του αυτοί είναι εγκλωβισμένοι, γιατί όταν ζητήσουν κάποια μετάθεση, αυτή δεν ικανοποιείται, λέγοντάς τους ότι είναι αστυνομικοί της γειτονιάς, χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει»

«Για εμάς» αναφέρει ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των αστυνομικών, «πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο το έχουμε γνωστοποιήσει στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος, χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι»

 

 

 

 

Θ.Μπαλαμούτης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Πηγή: prismanews.gr, skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis