Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:58 | 13/11/2016

Ενημέρωση από τη διαχειριστική ομάδα του Policenet.gr: Λόγω τεχνικού προβλήματος που αντιμετώπισε η ιστοσελίδα, ενδέχεται κάποιες σελίδες στο policenet.gr να εμφανίζονται σε μια παγωμένη κατάσταση με αναρτήσεις παλαιότερων ημερών. Σε αυτήν την περίπτωση, ανανεώστε την σελίδα (πατήστε το κουμπί F5) και το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως.

Ακολουθεί η είδηση της ανάρτησης:

 

 

Συνελήφθη, έπειτα από την άμεση κινητοποίηση αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, χθες, στην περιοχή της Πολίχνης, ένας 44χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ληστείας», «Αντίστασης» και παράβασης του «Νόμου περί όπλων».

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς, μπήκε χθες το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή μακρύκαννου αεροβόλου όπλου, ζήτησε από υπάλληλο, να ανοίξει το ταμείο του καταστήματος.

Ο αστυνομικός, που αντιλήφθηκε το συμβάν, κινήθηκε προς τον 44χρονο, επιτυγχάνοντας  να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει, παρά τη σθεναρή του αντίσταση, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς ομάδας «Ζ».

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis