Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:03 | 20/04/2022

Στο σημαντικό έργο των αστυνομικών -και ειδικότερα της ομάδας ΔΙΑΣ- που είναι καθημερινά στους δρόμους για την ασφάλεια των πολιτών και την πάταξη της εγκληματικότητας, αναφέρθηκε η Κυριακή Λαδοπούλου, εκλεγμένη στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ και αναπληρωτής πρόεδρος στο παράρτημα της Αθλητικής Ένωσης Βορείου Ελλάδος μιλώντας το απόγευμα της Μ. Τρίτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλησπέρα», στον Real Fm 107,1.


Η Κυριακή Λαδοπούλου είναι στη «δύναμη» της Ομάδας ΔΙΑΣ και βρίσκεται πάνω στη μηχανή από το 2011, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί  της στη συγκεκριμένη ομάδα.

«Αγαπάμε αυτό που κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο κόσμος μάς κρατά πάνω στη μηχανή», διότι είναι «μεγάλη η αγάπη του» απέναντι στους αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους, «δίπλα στον πολίτη, στα παιδιά και σε όποιον μας χρειαστεί». Ιδιαίτερα δε χαίρονται τα παιδιά που εντυπωσιάζονται από τις μηχανές.

Όπως, επίσης, τονίζει η κυρία Λαδοπούλου, η παρουσία των αστυνομικών στην πόλη και οι συνεχείς περιπολίες λειτουργούν αποτρεπτικά στην τέλεση παραβατικών πράξεων, όπως οι διαρρήξεις και κλοπές.

Ακούστε όλα όσα είπε η Κυριακή Λαδοπούλου στη Μαρία Σαμολαδά:

Πηγή:  grtimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis