Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 04/01/2018

Συνελήφθησαν, τις πρωινές ώρες της 2-1-2018 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., δύο 18χρονοι ημεδαποί για διαρρήξεις - κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της 2-1-2018 οι δύο 18χρονοι διέρρηξαν στην οδό Νερατζιωτίσσης στο Μαρούσι, σταθμευμένο όχημα, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από ευρισκόμενο εκτός υπηρεσίας, αστυνομικό της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διερχόμενο από την ανωτέρω οδό, ο οποίος ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

[custom:google-ads]

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, έπειτα από αναζητήσεις τους εντόπισαν και αφού τους ακινητοποίησαν τους προσήγαγαν στο Τ.Α. Αμαρουσίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, είδη ρουχισμού, γυαλιά ηλίου, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα του Τμηματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά δεκαπέντε 15 κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: "Μια λιμενικός μηνύει έναν τροχονόμο"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis