Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 24/04/2017

Το παρακάτω κείμενο εστάλει στο policenet.gr στη σελίδα του στο facebook 

Δυο άτομα της φυλής Ρομά, εχουν εισέλθει παράνομα εντός εταιρίας στην περιοχή της Μαγούλας.

Η πληροφορία φτάνει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης , όπου με την σειρά του ενημερώνει την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας.

Άμεσα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου και εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι στην θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το αξιοθαύμαστο όμως δεν είναι η δέσμευσή τους. Ο ένας εκ των δραστών στην προσπάθειά του να διαφύγει, κατάφερε σοβαρά τραύματα στο πόδι του, περνώντας τα συρματοπλέγματα της μάντρας της εταιρίας. Ο αστυνομικός και ενώ ειχε δεσμεύσει τον δράστη (μετά από κυνηγητό), του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες εφαρμόζοντας τις τεχνικές και γνώσεις που έλαβε κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Η Εκπαίδευση προετοιμάζει τον αστυνομικό να ειναι ασφαλής ο ίδιος, για να είναι ασφαλής η κοινωνία και να μπορεί να της προσφέρει τα μέγιστα.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είναι δίπλα στον πολίτη, όποιος και αν είναι αυτός, ότι και αν έχει κάνει, χωρίς καμία διάκριση, όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι του Κράτους.

Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ένας αναγνώστης.....
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis