Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:33 | 24/04/2018
Παραθέτουμε επιστολή αναγνώστη που εστάλη στη σελίδα του Policenet.gr στο fb:
 
 
"Καλησπέρα σας αγαπητό σαιτ
 
Θα ήθελα να σας θέσω κάποια ερώτημα-προβληματισμούς όσο αναφορά τις ομάδες ΟΠΚΕ οι οποίες βρίσκονται στα νησιά λόγο μεταναστευτικού. . αλλά αυτό Δεν είναι το θέμα..
 
Το θέμα είναι ότι λόγω των καιρών που βιώνουμε με τους απέναντι γειτόνους μας και της έκρυθμης κατάστασης που βιώνουμε με όλα αυτά τα γεγονότα, θα ήθελα να σας αναφερω ότι σε επίμονες προσπάθειες και προτάσεις μας να γίνονται συνεκπαιδεύσεις με κλιμάκια του λιμενικό και συγκεκριμένα της ΟΕΑ σε διάφορες τακτικές μαχες και σε τακτικές πολέμου σε πιθανή συνεργασία μας υπάρχει επιμονη άρνηση και αδιαφορία των ανώτερων και των υπουργείων των δυο σωμάτων.. όλα τα παιδιά θελουμε να μάθουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο σε συνεργασία με τα παιδιά της ΟΕΑ τα οποία έχουν όλη την καλή θέληση να κάνουμε εκπαιδεύσεις μαζί σε περιπτώσεις εξεγέρσεων, ομηριων, ενεδρων και αλλά πολλά που προκύπτουν στο αστικό περιβάλλον σε κατάσταση πολέμου ..
 
[custom:google-ads]
 
Αυτό αφορά νησιά όπως η Χίος, η Κως, η Σαμος, τα οποία νησιά θα αντιμετωπίσουν σοβαρότατα προβλήματα σε εμπόλεμες καταστάσεις όχι μόνο λόγω του κατά κυρίως εχθρού αλλά και καταστάσεις αντάρτικου πόλεων και πλιάτσικου από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που κάνουν ότι θέλουν πλέον σε αυτά τα νησιά!!!"
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis