Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:04 | 15/07/2016

Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Βόλου τρύπωσαν δυο νεαροί τσιγγάνοι «κυνηγοί» χαλκού και  προσπάθησαν να κλέψουν από μία κουλούρα χαλκού ο καθένας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να τους επιτεθεί τραυματίζοντας έναν από αυτούς!

Οι δράστες ηλικίας 22 και 34 χρόνων δεν πρόλαβαν να διαφύγουν, όταν εμφανίστηκαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και πήγαν να τους βάλουν χειροπέδες. Όμως, ο 22χρονος όρμησε εναντίον ενός από τους αστυνομικούς και τον χτύπησε πριν ακινητοποιηθεί από τους υπόλοιπους.

Ο τραυματίας  αστυνομικός μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Γενικού νοσοκομείου Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι δυο τσιγγάνοι προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής ενώ ο 22χρονος κατηγορείται και για αντίσταση και πρόκληση σωματικών βλαβών. 



*** Θύμα επίθεσης και μάλιστα με... αυτοκίνητο, έπεσε και ένας δημοτικός αστυνομικός στα Τρίκαλα, όταν επιχείρησε να κόψει κλήση στον οδηγό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου είχε παρκάρει παράνομα σε ποδηλατόδρομο! Αντί να συμμορφωθεί, ο οδηγός πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον άτυχο δημοτικό αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο «νταής» οδηγός συνελήφθη.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis