Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 20/02/2022
Ένας αστυνομικός της Ουάσιγκτον που ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για έναν ύποπτο για ληστεία σε σπίτι πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον ιδιοκτήτη του σπιτιού - έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας που προσπαθούσε να συλλάβει τον άνδρα.
 
Οι αρχές στην κομητεία Κλαρκ λένε ότι ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή με μια κλεμμένη Mercedes αφού λήστεψε ένα βενζινάδικο στο Βανκούβερ, κοντά στο Πόρτλαντ υπό την απειλή όπλου το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου. 
 
Ο άνδρας βρέθηκε στο σπίτι του 52χρονου αστυνομικού του Βανκούβερ Ντόναλντ Σαχότα, όπου χτύπησε την πόρτα, είπε ότι είχε τροχαίο και ζήτησε βοήθεια.
 
Επειδή ο άνδρας ταίριαζε με την περιγραφή του υπόπτου, ο Σαχότα βγήκε έξω για να τον συλλάβει ενώ η σύζυγός του τηλεφώνησε στο 911.
 
Ο ύποπτος άρχισε να τσακώνεται με τον Σαχότα, τον μαχαίρωσε επανειλημμένα με ένα άγνωστο αντικείμενο και στη συνέχεια έτρεξε προς το σπίτι του.
 
Ο Σαχότα είχε χάσει το όπλο του κατά τη διάρκεια του τσακωμού, αλλά το ξαναβρήκε και κυνήγησε τον ύποπτο, όταν έφτασε ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε κατά λάθος.
 
Ο ύποπτος για ληστεία συνελήφθη.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis