Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 15/04/2018

Περαστικά στους συναδέλφους της διμοιριας Υ.ΜΕ.Τ που χτύπησαν στο Αμερικάνικο προξενείο απο περίπου εκατό άτομα του Π.Α.Μ.Ε !

Ο ένας συνάδελφος της Υ.ΜΕ.Τ. μολις γύρισε απο το 424 και δεν βλεπει απο το ένα μάτι. Οι γιατροί είπαν οτι "μάλλον" σε 2-3 μερες θα περασει ..

Γιατί χτύπησαν;

Πρώτα απο όλα γιατι οι προϊστάμενοι της διμοιρίας, πιθανώς δεχόμενοι άνωθεν εντολή "σπάσανε" την διμοιρια (!) γεγονός που αντιβαίνει στον κανονισμό διμοιριών ! Για να γινει αντιληπτό καλυτερα , πλεον οι διμοιριες ΥΜΕΤ απαρτίζονται απο 10 ατομα! Η διμοιρια ακόμη και αν "σπάσει" σε 2 ομάδες , (οι οποίες στην προκειμένη θα είναι των 5 ατόμων) , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να έχουν οπτική επαφή η μια με την άλλη ομάδα !

...Στην προκειμένη, η μια ομάδα τοποθετήθηκε εντος του εμπορικού κέντρου , η δε άλλη ομάδα Βασιλέως Ηρακλείου με αριστοτέλους ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ με την αλλη ομάδα !

...Τα μέτρα να βγουν καλα, να εχουμε δυνάμεις παντού για να ειμαστε καλυμμένοι απο άποψη ευθυνών , "σπάζοντας" την δεκάδα σε δυο πενταδες, ακόμη και την πεντάδα (!) ..σε τρια και δυο, αλλά η ασφαλεια των αστυνομικών και η σωματική ακεραιότητα να πηγαίνει περίπατο !

- Επίσης στα 7 χρόνια που υπηρετώ στην Υ.ΜΕ.Τ , πρώτη φορά μένει αφύλακτη η πίσω είσοδος του Αμερικανικού προξενείου σε τέτοιες πορείες !

"Καποιοι" όχι μόνο δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην πατρική ευθύνη προς τους υφισταμένους τους , αλλα ίσως θεωρούν οτι μια τέτοιας έκτασης έκθεση σε κίνδυνο είναι κομμάτι της δουλειας μας !

...Θελω να πιστευω οτι το σωματείο θα αντιδράσει , και θα ασχοληθει με το θεμα. Μας αφορα ΟΛΟΥΣ.

Οι γνωστές αυτες ομάδες που μας δημιουργούν προβλημα διαρκως , μερα με την μερα αποθρασύνονται και περισσοτερο.

Γιατί εχουμε το γκλοπ, διακοσμητικό ; η πρεπει να φάνε καμια 30 μπουνιές οι συνάδελφοι , οπως στην προκειμένη για να αμυνθούν ;

Δεν είναι της παρούσης , αλλά η Δύναμη Αναγέννησης , εφοσον διοικήσει το Σωματείο, ή γίνει ρυθμιστής, ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ οτι τετοια περιστατικά θα καταγγέλονται:

- Οχι στο Facebook , αλλά στην Εφημερίδα του Σωματείου, η οποία θα αρχισει να εκδίδεται και θα πηγαίνει δωρεάν σε ολους τους δημοσιογράφους, στην φυσικη κ πολιτική ηγεσία και σε λοιπούς επισήμους.

- Οχι με χαραχτηρισμούς τύπου "καποιοι" κάπου κάποτε, (όπως τωρα) αλλα ως εκλεγμένοι πλέον συνδικαλιστές, με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ώστε να υπάρχει και αποδωση ευθυνών.

** Το ανωτέρω κείμενο αναρτήθηκε εχθές στο fb από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κο Δημήτρη Βασιλάκη

 

Διαβάστε στο Policenet.gr: Εστάλησαν οι πρώτες διαταγές για την μετακίνηση Αστυνομικών από τα επίσημα

 

Έντυπα προανακριτικών εκθέσεων

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis