Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 31/07/2019

Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν προσπάθησε να αποτρέψει τη διαφυγή 13χρονου με καταγωγή από την Αλγερία που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ασυνόδευτος ανήλικος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, υπό προστατευτική φύλαξη από την Αστυνομία, κατόπιν εντολής των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο 13χρονος αποφάσισε να διαφύγει από το νοσοκομείο. Αιφνιδιάζοντας τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους αστυνομικούς που τον πρόσεχαν, ο ανήλικος άρχισε να τρέχει στον διάδρομο. Για να ξεφύγει από τον αστυνομικό που προσπαθούσε να τον σταματήσει, ανέβηκε σε ένα παράθυρο και πήδηξε στο κενό. Ο αστυνομικός τον ακολούθησε, πηδώντας από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο. Κατά την πτώση έσπασε το πόδι του στην κνήμη. Ο ανήλικος κατάφερε να διαφύγει. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.
[custom:google-ads]

Λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν τον 13χρονο στην περιοχή της Ροτόντας. Τον προσήγαγαν εκ νέου στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Η τύχη του αγοριού είναι στην κρίση της Εισαγγελίας.

Πηγή: thestival.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιχείρηση "σκούπα" της αστυνομίας στην Πελοπόννησο με 61 συλλήψεις
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis