Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:33 | 10/01/2019

Η Crystal Champ ήταν μία άστεγη ναρκωμανής που ζούσε στους δρόμους της πόλης Albuquerque στο Νέο Μεξικό των Η.Π.Α., την οποία ο αστυνομικός Ryan Holets εντόπισε να κάνει χρήση ηρωίνης στον δρόμο, ενώ ήταν 8 μηνών έγκυος.

Ο Holets και η σύζυγός του Rebecca αποφάσισαν να υιοθετήσουν το μωρό και το ονόμασαν Hope, δηλαδή Ελπίδα.

[custom:google-ads]

Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Ήταν αποφασισμένοι να βοηθήσουν την Crystal να γλιτώσει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Για να το καταφέρουν, έπρεπε πρώτα να πείσουν την ίδια να βοηθήσει τον ευατό της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εγκλωβίστηκαν και κάηκαν ζωντανές σε escape room


"Εκείνη την περίοδο της ζωής μου είχα πέσει τόσο χαμηλά, που θεωρούσα πως είμαι καλά στη μιζέρια μου, είμαι καλά σαν μία άστεγη ναρκωμανής εξαρτημένη από την ηρωίνη, θυμάμαι πως σκεφτόμουν", δηλώνει σήμερα η ίδια.

Τελικά, βρήκε την βοήθεια που χρειαζόταν στο κέντρο απεξάρτησης και φροντίδας εξαρτημένων ατόμων "Mending Fences, building lives", στο οποίο η ανάκαμψη περιλαμβάνει την επαφή και φροντίδα αλόγων.

"Δουλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι", δηλώνει η Crystal, η οποία μετρά 7 μήνες "καθαρή" και έχει γίνει μέντορας για άλλους εξαρτημένους. Περιγράφει τον αστυνομικό και τη γυναίκα του ως τους φύλακες άγγελούς της και δηλώνει εξαιρετικά ευγνώμων που το ζευγάρι αυτό είναι η μαμά και ο μπαμπάς για το μωρό της, του οποίου οι φωτογραφίες κατακλίζουν το δωμάτιό της στο κέντο απεξάρτησης.

Ο Ryan, η Rebecca και η Crystal θεωρούν ότι είναι οικογένεια και μιλούν τακτικά. Όταν μεγαλώσει η μικρή Hope θα της πουν την ιστορία της, η οποία είναι σαν βγαλμένη από ταινία!

[custom:google-ads]

Απολαύστε το συγκινητικό βίντεο:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis