Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:24 | 12/06/2015

Την υπομονή ενός αστυνομικού στο Τέξας ήθελε να δοκιμάσει ένας οδηγός. Αφού λοιπόν ο αστυνομικός τον σταματάει επειδή είχε παραβιάσει το όριο ταχύτητας, του ζήτησε το δίπλωμα του. Και ενώ όλα μπορούσαν να κυλήσουν ομαλά και να πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό, ο οδηγός είχε αντίθετη άποψη.

Παρά το ότι ο αστυνομικός ζήτησε το δίπλωμα του οδηγού αρκετές φορές, ο τελευταίος αρνούνταν πεισματικά να ανοίξει το παράθυρο του και να το δώσει. Μάλιστα δήλωσε στο όργανο της τάξης ότι είναι ''κυρίαρχος πολίτης'' , δηλαδή ότι δεν υπακούει σε καμία κυβέρνηση και συνεπώς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους νόμους.

Επίσης ο οδηγός ενημέρωσε τον αστυνομικό πως στο Τέξας μπορείς να παραβιάσεις το όριο ταχύτητας κατά ένα μικρό περιθώριο εφόσον η οδήγηση σου είναι ασφαλής. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι η αστυνομία δεν μπορεί να σε σταματήσει και να ζητήσει το δίπλωμα σου.

Αφού λοιπόν ο αστυνομικός δεν είχε άλλη υπομονή να ακούει τον οδηγό να αρνείται, ξεσπά και σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου προκειμένου να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του.

Αν δεν έχετε ούτε εσείς υπομονή δείτε το βίντεο από το τέταρτο λεπτό και μετά:

Τελικά η άδεια οδήγησης του οδηγού είχε λήξει, ενώ και οι πινακίδες του ήταν παράνομες.

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος είπε πως η αντίδραση του αστυνομικού ήταν σωστή καθώς έπρεπε να επαναφέρει τον παραβάτη στη τάξη.

Πηγή: metro.co.uk

http://news247.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis