Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:36 | 16/12/2018

Η αστυνομία στο Μισισιπή αναφέρει ότι ένας αξιωματικός υποβιβάστηκε σε θέση καθήκοντος απλής περιπολίας μετά την εγκατάλειψη του συνταξιούχου σκύλου του K-9 σε ένα καταφύγιο ενώ ήταν υπό την προστασία του κι έπρεπε να τον φροντίζει.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός του Τζάκσον Καρλ Έλλις ήταν ο χειριστής του Ringo, ενός K-9 που αποχώρησε από το αστυνομικό Σώμα τον Οκτώβριο, αφού υπηρέτησε πιστά ως σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών. Από τότε, ο Ringo "θεωρήθηκε ότι ζούσε με τον χειριστή του", αλλά ο Ringo είχε υιοθετηθεί από κάποιον άλλον αφού ο Ellis τον είχε αφήσει σε ένα καταφύγιο ζώων.

Όταν οι αξιωματικοί της αστυνομίας του Τζάκσον έμαθαν τι συνέβη, ο Έλλης "υποβιβάστηκε αμέσως στο αστυνομικό Σώμα".

"Το Τμήμα Αστυνομίας του Τζάκσον σέβεται και προσέχει τους αστυνομικούς σκύλους, όπως και κάθε άλλος αξιωματικό στο τμήμα μας", δήλωσε η αστυνομία Jackson. «Είναι οικογένεια, και δεν αισθανόμαστε ότι αξίζουν τίποτα λιγότερο από ένα σπίτι που τους καλωσορίζει και τους αγαπάει ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση τους.»

Το τμήμα θα απαιτήσει πλέον τριμηνιαίες επιταγές κοινωνικής πρόνοιας για όλους τους σκύλους K-9, είτε είναι ενεργοί είτε συνταξιούχοι, σύμφωνα με τη δήλωση.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis