Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:07 | 18/03/2021

Τα προγράμματα της Hoolie απευθύνονται σε πολλούς από εσάς που ο τετράποδος φίλος σας δεν είναι απλά το κατοικίδιό σας αλλά μέλος της οικογένειάς σας! Προστατευτείτε στην περίπτωση που το κατοικίδιό σας, σκύλος ή γάτα, προκαλέσει κάποιο ατύχημα σε τρίτους.

Είτε ζούμε είτε εργαζόμαστε μαζί τους αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που σχετίζονται με κατοικίδια.

 

Ωστόσο το να ζει κανείς ή να εργάζεται με κατοικίδια ζώα συνεπάγεται ευθύνες και μπορεί να οδηγήσει σε αξιώσεις τρίτων. Σκεφτείτε λόγου χάρη να έχετε ένα κατοικίδιο το οποίο θα προκαλέσει φθορά στην περιουσία του γείτονά σας ή να τύχει να τραυματίσει κάποιον άλλο. Για αυτό και πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει σωστή ασφαλιστική κάλυψη. Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικός είστε ατυχήματα μπορούν πάντα να συμβούν.

Το πρόγραμμα ασφάλειας Αστικής Ευθύνης Κατοικίδιου απευθύνεται σε εσάς ως ιδιοκτήτη του κατοικίδιου ζώου και σας καλύπτει για την Αστική σας Ευθύνη έναντι τρίτων, για ατυχήματα που θα συμβούν σε αυτούς και οφείλονται σε αμελείς πράξεις ή παραλείψεις σας.

Από την κάλυψη εξαιρούνται τα ζώα που χρησιμοποιούνται σε οποιοδήποτε είδος μονομαχίας, καθώς και ζώα που χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους θεάματα και άλλες συναφείς δραστηριότητες . Συγκεκριμένα:

  1. Ο Ασφαλισμένος:
    Όλοι οι κάτοχοι κατοικίδιων ζώων συντροφιάς (γάτες, σκύλοι & πτηνά), τα οποία θα είναι εμβολιασμένα και θα διαθέτουν βιβλιάριο υγείας. Πρόσωπα που δεν έχουν επαγγελματική ή συγγενική σχέση με τον ασφαλισμένο.
  2. Τρίτοι:
    Πρόσωπα που δεν έχουν επαγγελματική ή συγγενική σχέση με τον ασφαλισμένο.
  3. Ασφαλιστικές Καλύψεις:
    Ζημιές (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) που το κατοικίδιο θα προξενήσει αθέλητα σε τρίτους, εξαιρουμένης της μετάδοσης ασθενειών σε ανθρώπους ή/και ζώα.

Δείτε περισσότερα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis