Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:22 | 03/03/2021

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι ένα μεγάλο έξοδο, ειδικά αν υπάρχει παραπάνω από 1 αυτοκίνητο στην οικογένεια.

Όμως με την έλευση της online ασφάλειας αυτοκινήτου η εξοικονόμηση στα έξοδα της ασφάλειας πλέον αγγίζει και το 40%, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!

Μια έκπτωση που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο για αστυνομικούς & στρατιωτικούς, όπως θα δούμε παρακάτω.

Εύρεση της χαμηλότερης τιμής

Με παραπάνω από 40 ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, είναι σίγουρα δύσκολο να ξεκινήσουμε να ψάχνουμε μια-μια ώστε να βρούμε τη χαμηλότερη τιμή.

Αυτή τη δύσκολη δουλειά αναλαμβάνουν πλέον τα onlineασφαλιστικά γραφεία, όπου συγκρίνουν άμεσα τιμές σε όλες τις διαθέσιμες εταιρείες και επιστρέφουν μέσα σε μερικά λεπτά, τις καλύτερες προσφορές!

Στο Asfaleies24.gr μπορείτε άμεσα, με μια απλή αναζήτηση, να δείτε τιμές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Και το καλύτερο; Από την άνεση του σπιτιού σας, με μερικά κλικ, έχετε το συμβόλαιο άμεσα σε ελάχιστα λεπτά στο e-mailσας!

Πλέον η έκδοση ασφάλειας άλλαξε! Η ασφάλεια αυτοκινήτου onlineήρθε για να μείνει και να φέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων σε όλους τους οδηγών οχημάτων.

Σύγκριση τιμών και καλύψεων

Μέσα από τις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών μπορείτε να επιλέξετε τις καλύψεις που επιθυμείτε να έχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο (απλή βασική ασφάλεια αυτοκινήτου, μικτή κάλυψη, ασφάλεια κλοπής μερικής ή ολικής, οδική βοήθεια, νομική προστασία κ.α.) και απλά συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα βασικά στοιχεία του οχήματος (πινακίδα, κυβικά) να έχετε στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας άμεσα τις προσφορές όλων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Κάνοντας αυτήν την απλή κίνηση για να συγκρίνετε τιμές μέσα από το Asfaleies24, θα δείτε ότι υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν ακόμα και το 45%!

Ναι, καλά διαβάσατε! Μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα και 45% του συνολικού κόστους κάνοντας σύγκριση τιμών και επιλέγοντας μια οικονομική ασφάλιση!

Ειδικές εκπτώσεις για ένστολους

Για όλους τους ένστολους αλλά και τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας, υπάρχει ειδική μέριμνα από αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες και προσφέρουν εξτρά έκπτωση που φτάνει έως και το 15% στη συνολική τιμή του ασφαλιστηρίου.

Αυτή η έκπτωση ισχύει τόσο για τη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου όσο και για επιπλέον καλύψεις που ίσως να χρειάζεστε.

Η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα και έχει ισχύ στη συνολική τιμή του ασφαλιστηρίου.

Πως να κλείσετε μια ασφάλεια με έκπτωση

Για να κλείσετε ασφάλεια με την ειδική έκπτωση για αστυνομικούς και στρατιωτικούς, η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://www.asfaleies24.gr/asfaleia-autokinitou/ και συμπληρώνετε τη φόρμα ασφάλειας αυτοκινήτου online που θα βρείτε πατώντας το κουμπί «Προσφορά».

Στη φόρμα ασφάλισης θα βάλετε όλα τα βασικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία του οχήματος που πρόκειται να ασφαλιστεί.

Στο τέλος της φόρμας, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε την ιδιότητά σας, έτσι ώστε να δείτε ποιες ασφαλιστικές προσφέρουν ειδική έκπτωση και ποια είναι η τελική τιμή τους.

Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα προσφοράς θα δείτε άμεσα, σε μερικά δευτερόλεπτα, όλες τις προσφορές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας μας.

Σε αυτό το σημείο μπορείτε επίσης να προσθαφαιρέσετε καλύψεις που τυχόν χρειάζεστε όπως ασφάλεια κλοπής, μικτή κάλυψη ιδίων ζημιών, οδική βοήθεια, κ.α.

Μόλις είστε έτοιμοι, δείτε τις τελικές προσφορές των εταιρειών και επιλέξτε το πρόγραμμα που είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας.

Σε 5 λεπτά θα έχετε έτοιμο το ασφαλιστήριο στο e-mail σας!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis