Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:11 | 24/06/2021

Η κατοικία μας είναι η περιουσία μας.

Το «σπίτι» μας, το φτιάξαμε με το βλέμμα στο μέλλον και την αγάπη για τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά η κάλυψη του περιουσιακού μας στοιχείου απαιτεί και τη λογική μας.

Για να διατηρηθεί η αξία του αλλά και να παραμείνει όπως το ονειρευτήκαμε, απαιτείται καθημερινά όχι μόνο η προσωπική μας φροντίδα αλλά και η κάλυψη που μπορεί να μας προσφέρει μέσω της Real Insurance Brokers ένας ασφαλιστικός οργανισμός.

Δεν είναι τυχαίο ότι από πολύ παλιά η κατοικία θεωρείται  συνυφασμένη με την ίδια την ύπαρξή μας. Σαν προέκταση της ύπαρξης μας, επιθυμούμε την προστασία της κατοικίας μας από κάθε κίνδυνο.

Για την εύρεση του κατάλληλου ασφαλιστικού προγράμματος, αναθέτοντας στη Real Insurance Brokers την έρευνα των αναγκών σας, μπορείτε να αποφύγετε τις άσχημες συνέπειες που επιφέρει, ο κίνδυνος της φωτιάς, κλοπής, σεισμού ή πλημμύρας.

Tα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρει η Real Insurance Brokers απευθύνονται σε ιδιοκτήτες ή και σε ενοικιαστές που τους ενδιαφέρει η ασφαλιστική κάλυψη:

  • Για Κύριες κατοικίες

  • Για Δευτερεύουσες (εξοχικές) κατοικίες

Η ασφάλιση κατοικίας είναι σίγουρα πιο σύνθετη εργασία από την ασφάλιση ενός οχήματος. Για το λόγο αυτό συνιστούμε στους πελάτες της Real Insurance Brokers, να την μελετούν καλά πριν προχωρήσουν στις υπογραφές.

Μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικά άρθρα μας τι πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε μία ασφάλιση κατοικίας!

Ερωτήσεις όπως:

  • Τι χρειάζεται και τι δεν χρειάζεται να ασφαλίσετε στο σπίτι σας

  • Τι κάλυψη να διαλέξετε για σεισμό, πυρκαγιά ή άλλο καιρικό φαινόμενο όπως η πλημμύρα

  • Τι είναι υπασφάλιση;

σε εμάς παίρνετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε ώστε είστε σίγουροι ότι το σημαντικό σας περιουσιακό στοιχείο είναι εξασφαλισμένο.




 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis