Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:39 | 17/04/2015

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (17.04.2015), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου συνολικά δέκα πέντε (15) υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων και δύο απόπειρες κλοπής που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών 27χρονων αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οι οποίοι ήδη είναι κρατούμενοι, διότι συνελήφθησαν καθώς δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 07.03.2015 έως και την 30.03.2015 είχαν διαπράξει, δεκαπέντε (15) κλοπές–διαρρήξεις και δύο απόπειρες κλοπής σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα, οι τρείς αλλοδαποί αφαίρεσαν από οικίες χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές (φορητό υπολογιστή, φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρικά σίδερα, κινητά τηλέφωνα κ.α.) και διάφορα αντικείμενα (φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, κλειδιά οικίας, αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας) συνολικής αξίας άνω των 54.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Πηγή:crete2day.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis