Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 25/03/2015

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες στα ίχνη μεγάλου κυκλώματος με ενδεχόμενες διασυνδέσεις και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Το πρωί έγινε μεγάλη επιχείρηση με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες σε τέσσερις Μεξικανούς, ανάμεσα στους οποίους και ένας ηλικιωμένος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδίδει το cretalie.gr, έστηναν ενέδρα σε ανυποψίαστους Ηρακλειώτες, οι οποίοι σήκωναν χρήματα από ΑΤΜ και λίγο αργότερα έβλεπαν τα...ελαστικά των αυτοκινήτων τους σκισμένα και τα χρήματα τους ...εξαφανισμένα. Στην δράση τους αποδίδεται και ένα τελευταίο περιστατικό που είχε σημειωθεί πρόσφατα στην Αλικαρνασσό με λεία 5.000 ευρώ.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή με τους αστυνομικούς να μιλούν για οργανωμένο κύκλωμα που δρα σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το αυτοκίνητο με το οποίο έκαναν τις μετακινήσεις τους. Οι τέσσερις Μεξικανοί διέμεναν προσωρινά σε ξενοδοχεία της παραλιακής. Στην Κρήτη έρχονταν μόνο για λίγες ημέρες, «χτυπούσαν» και έφευγαν για Αθήνα.

Πηγή:thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis